Find Bluetooth Højtaler blandt 187+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående bluetooth højtalere er senest opdateret i dag (28/03 - 2024) kl. 10:38
Billede af Kraftig Bluetooth Højtaler - ≥70dB

Kraftig Bluetooth Højtaler - ≥70dB

599 kr.

499 kr.

Billede af Tivoli Audio Song Book MAX Bluetooth Højttaler (Creme/Brun)

Tivoli Audio Song Book MAX Bluetooth Højttaler (Creme/Brun)

5299 kr.

4.246 kr.

Billede af Ibiza 8

Ibiza 8" transportabel højttaler med USB og Bluetooth

1649 kr.

1.049 kr.

Billede af Bluetooth Højtaler Med Mikrofon - Spiderman - Lexibook

Bluetooth Højtaler Med Mikrofon - Spiderman - Lexibook

599 kr.

449,95 kr.

Billede af Nikki Amsterdam - The.Lampion M - Lampe med indbygget Bluetooth Højttaler & Vinkøler - Hvid

Nikki Amsterdam - The.Lampion M - Lampe med indbygget Bluetooth Højttaler & Vinkøler - Hvid

2139 kr.

1.299 kr.

Billede af Nikki Amsterdam - The.Bowl - Lampe med indbygget Bluetooth Højttaler & Vinkøler - Vandtæt - Hvid

Nikki Amsterdam - The.Bowl - Lampe med indbygget Bluetooth Højttaler & Vinkøler - Vandtæt - Hvid

3299 kr.

1.999 kr.

Billede af Tivoli Audio Song Book Bluetooth Højttaler (Creme/Brun)

Tivoli Audio Song Book Bluetooth Højttaler (Creme/Brun)

3799 kr.

3.223 kr.

Billede af Sharper Image bluetooth højtaler

Sharper Image bluetooth højtaler

499 kr.

449 kr.

Billede af Tivoli Audio PAL+BT DAB+/Bluetooth Højtaler (Blå)

Tivoli Audio PAL+BT DAB+/Bluetooth Højtaler (Blå)

1699 kr.

1.495 kr.

Billede af DeWALT Dewalt 18V Bluetooth-højttaler - DCR011-XJ

DeWALT Dewalt 18V Bluetooth-højttaler - DCR011-XJ

999 kr.

897 kr.

Billede af Nikki Amsterdam - The.Lampion XS - Lampe med indbygget Bluetooth Højttaler & Vinkøler - Hvid

Nikki Amsterdam - The.Lampion XS - Lampe med indbygget Bluetooth Højttaler & Vinkøler - Hvid

1099 kr.

799 kr.

Billede af Nikki Amsterdam - The.Cube - LED multicolor Lampe med indbygget Bluetooth Højttaler

Nikki Amsterdam - The.Cube - LED multicolor Lampe med indbygget Bluetooth Højttaler

2199 kr.

1.199 kr.

Billede af PexMan PM-50 Boombox Bluetooth Højtaler

PexMan PM-50 Boombox Bluetooth Højtaler

1499 kr.

1.049 kr.

Billede af SACKit Go 250 Steel

SACKit Go 250 Steel

360 kr.

318 kr.

Billede af Tivoli Audio PAL+BT DAB+/Bluetooth Højtaler (Hvid)

Tivoli Audio PAL+BT DAB+/Bluetooth Højtaler (Hvid)

1699 kr.

1.495 kr.

Billede af Nikki Amsterdam - The.Pouf - Puff / Sidebord med Bluetooth Højttaler - Vandtæt - Hvid

Nikki Amsterdam - The.Pouf - Puff / Sidebord med Bluetooth Højttaler - Vandtæt - Hvid

2699 kr.

1.699 kr.

Billede af Tivoli Audio Andiamo Bluetooth Højtaler (Sort)

Tivoli Audio Andiamo Bluetooth Højtaler (Sort)

1289 kr.

1.149 kr.

Billede af Party Falcon Højttaler m. Bluetooth

Party Falcon Højttaler m. Bluetooth

599 kr.

449 kr.

Billede af Nordlux Djay Smart  Colour - Loftlampe - Hvid

Nordlux Djay Smart Colour - Loftlampe - Hvid

1300 kr.

742 kr.

Billede af Ryobi One+ 18v Bluetooth Højtaler Rbt18-0

Ryobi One+ 18v Bluetooth Højtaler Rbt18-0

949 kr.

928 kr.

Ofte stillede Bluetooth Højtaler-spørgsmål

Ja, en Bluetooth-højtaler kan i visse tilfælde bruges som en del af et surround sound-system. Dog er der visse begrænsninger og ting, man skal være opmærksom på.

For det første er det vigtigt at bemærke, at ikke alle Bluetooth-højtalere er designet til at fungere som en del af et surround sound-system. De fleste Bluetooth-højtalere er designet til at være bærbare og til at levere en god lydkvalitet i små til mellemstore rum. Derfor er det vigtigt at vælge en Bluetooth-højtaler, der har den nødvendige funktionalitet til at fungere som en del af et surround sound-system.

En af de vigtigste faktorer at overveje er, om Bluetooth-højtalere har understøttelse af surround sound-formater som f.eks. Dolby Digital eller DTS. Disse formater er nødvendige for at opnå en ægte surround sound-oplevelse. Hvis en Bluetooth-højtaler ikke har denne understøttelse, vil den ikke kunne levere den nødvendige lyd til at skabe en surround sound-effekt.

Derudover er det også vigtigt at tænke på den fysiske placering af Bluetooth-højtalere i et surround sound-system. For at opnå den bedste surround sound-oplevelse er det ideelt at have flere højtalere placeret rundt omkring i rummet for at skabe en rumlig lyd. Hvis man kun har en Bluetooth-højtaler til rådighed, vil det være svært at opnå denne rumlige lydoplevelse.

En anden faktor at overveje er forsinkelse eller latency. Bluetooth-højtalere har typisk en lille forsinkelse mellem lyden, der sendes fra kilden, og lyden, der afspilles på højtaleren. Dette kan resultere i en forvrænget surround sound-oplevelse, hvor lyden ikke synkroniserer korrekt med billedet på skærmen. Derfor er det vigtigt at vælge en Bluetooth-højtaler med lav latency, hvis den skal bruges som en del af et surround sound-system.

Endelig er det også vigtigt at bemærke, at Bluetooth-højtalere normalt ikke kan tilsluttes til traditionelle surround sound-receivere eller forstærkere. De fleste Bluetooth-højtalere er designet til trådløs forbindelse til smartphones, tablets eller computere. Hvis man ønsker at bruge en Bluetooth-højtaler som en del af et surround sound-system, skal man derfor kontrollere, om den har de nødvendige tilslutningsmuligheder til at forbinde til ens surround sound-receiver eller forstærker.

Samlet set kan en Bluetooth-højtaler i visse tilfælde bruges som en del af et surround sound-system, men der er visse begrænsninger og ting, man skal være opmærksom på. Det er vigtigt at vælge en Bluetooth-højtaler med understøttelse af surround sound-formater, tænke på placeringen af højtalere, overveje forsinkelse og kontrollere tilslutningsmulighederne. Ved at tage hensyn til disse faktorer kan man potentielt opnå en tilfredsstillende surround sound-oplevelse med en Bluetooth-højtaler.

For at sikre at din Bluetooth-højtaler er kompatibel med dine enheder, er der nogle vigtige faktorer, du skal være opmærksom på.

1. Bluetooth-version: Tjek hvilken Bluetooth-version din enhed understøtter, og sørg for at din højtaler er kompatibel. De mest almindelige versioner er Bluetooth 4.0, 4.1, 4.2 og 5.0. Jo nyere version, desto bedre ydeevne og forbindelsesmuligheder. Hvis din enhed kun understøtter ældre Bluetooth-versioner, er det vigtigt at sikre dig, at højtaleren er bagudkompatibel.

2. Profiler: Bluetooth-enheder bruger forskellige profiler til at kommunikere med hinanden. Tjek hvilke Bluetooth-profiler din enhed og højtaler understøtter. Nogle almindelige profiler inkluderer A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) til streaming af lyd i høj kvalitet og HFP (Hands-Free Profile) til opkaldsfunktioner. Sørg for, at dine enheder understøtter de nødvendige profiler for at opnå den ønskede funktionalitet.

3. Codec-understøttelse: Codecs er afgørende for at sikre god lydkvalitet under Bluetooth-streaming. Tjek hvilke codecs din enhed og højtaler understøtter. Populære codecs inkluderer SBC, AAC, aptX og LDAC. Hvis du vil have den bedste lydkvalitet, skal du sikre dig, at både din enhed og højtaler understøtter samme codec. Hvis din enhed ikke understøtter en bestemt codec, kan det resultere i reduceret lydkvalitet eller endda manglende kompatibilitet.

4. Pairing-metode: Forskellige Bluetooth-højtalere har forskellige måder at parre sig med enheder på. Nogle bruger NFC (Near Field Communication) til hurtig og nem parring, mens andre kræver manuel parring via Bluetooth-indstillingerne på din enhed. Sørg for at kende paringsmetoden for din højtaler og tjek om din enhed understøtter den pågældende metode.

5. Operativsystemkompatibilitet: Din enheds operativsystem spiller også en rolle i forhold til kompatibilitet. Sørg for at din enhed kører et operativsystem, der er kompatibelt med Bluetooth-højtalere. De fleste moderne operativsystemer som iOS, Android og Windows er generelt kompatible med Bluetooth-enheder, men det er altid en god idé at dobbelttjekke.

Hvis du tager højde for ovenstående faktorer, vil du være bedre rustet til at sikre, at din Bluetooth-højtaler er kompatibel med dine enheder. Hvis du stadig er i tvivl, kan du altid kontakte producenten eller se efter brugeranmeldelser for at få yderligere oplysninger om kompatibilitet.

Ja, det er muligt at tilslutte en Bluetooth-højtaler til dit fjernsyn eller en anden ikke-mobil enhed. Bluetooth-teknologien gør det muligt at oprette trådløs forbindelse mellem enheder, hvilket betyder, at du kan nyde din favoritfilm eller tv-serie med forbedret lydkvalitet uden at skulle bekymre dig om irriterende kabler.

For at tilslutte en Bluetooth-højtaler til dit fjernsyn eller en anden ikke-mobil enhed skal du først sikre dig, at begge enheder understøtter Bluetooth-funktionalitet. De fleste moderne fjernsyn og lydenheder er udstyret med Bluetooth, men det er altid en god idé at dobbelttjekke producentens specifikationer eller kontrollere indstillingerne på enhederne.

Når du har bekræftet, at både fjernsynet og højtaleren har Bluetooth, skal du følge disse trin for at oprette forbindelse:

1. Tænd for Bluetooth på fjernsynet og højtaleren. Dette kan normalt gøres via indstillingerne på begge enheder. Sørg for, at begge enheder er synlige og i parningstilstand.

2. På fjernsynet skal du navigere til indstillingerne for lyd- eller lydudgang. Her skal du finde muligheden for at vælge en lydenhed. Vælg din Bluetooth-højtaler fra listen over tilgængelige enheder.

3. På højtaleren skal du muligvis bekræfte parningen ved at trykke på en knap eller indtaste en kode, afhængigt af modellen. Følg vejledningen på højtaleren for at fuldføre parningsprocessen.

4. Når parningen er fuldført, vil fjernsynet sende lyden til din Bluetooth-højtaler. Du kan nu nyde forbedret lydkvalitet uden at skulle bekymre dig om kabler.

Det er vigtigt at bemærke, at visse fjernsyn kan have begrænsninger for, hvilke lydudgange der kan sendes gennem Bluetooth. Nogle fjernsyn understøtter kun stereo-lyd eller har begrænset understøttelse af surround sound. Derfor kan det være en god idé at dobbelttjekke fjernsynets specifikationer eller konsultere brugervejledningen for at være sikker på, at du får den ønskede lydkvalitet.

Derudover kan det være nødvendigt at justere lydindstillingerne på både fjernsynet og højtaleren for at opnå den bedste lydkvalitet. Dette kan omfatte at justere lydstyrken, basniveauet eller andre lydindstillinger afhængigt af dine præferencer og højtalerens funktioner.

Så ja, du kan tilslutte en Bluetooth-højtaler til dit fjernsyn eller en anden ikke-mobil enhed, så længe begge enheder understøtter Bluetooth-funktionalitet. Følg de ovenstående trin for at oprette forbindelse, og nyd forbedret lydkvalitet uden besværet med kabler.

Ja, det er muligt at parre flere bluetooth højtalere sammen for at opnå bedre lyd. Denne funktion kaldes ofte for "multiroom" eller "party mode". Ved at parre flere højtalere sammen kan du opnå en mere fyldig og rummelig lydoplevelse, da lyden bliver spredt ud over flere højtalere og dermed fylder hele rummet bedre.

For at kunne parre flere højtalere sammen, skal højttalerne have indbygget understøttelse af denne funktion. Det vil sige, at de skal være kompatible og kunne kommunikere med hinanden via bluetooth. De fleste moderne bluetooth højtalere har denne mulighed, men det er altid en god idé at dobbelttjekke produktbeskrivelsen eller manualen for at sikre sig, at de kan parres sammen.

Når du har de rette højtalere, kan du normalt parre dem sammen ved at følge en simpel procedure. Dette kan variere lidt afhængigt af mærket og modellen af højttalerne, så det er vigtigt at læse og følge vejledningen nøje. Generelt skal du starte med at aktivere bluetooth på alle højttalerne og sørge for, at de er tæt nok på hinanden til at kunne oprette forbindelse. Derefter skal du følge instruktionerne for at parre højttalerne sammen, enten ved at bruge en dedikeret app eller ved at trykke på en knap på hver højttaler.

Når højttalerne er parret sammen, kan du normalt styre dem som én enhed via din smartphone, tablet eller computer. Du kan afspille musik eller lyd fra en kilde på din enhed, og lyden vil blive afspillet på alle de parrede højtalere samtidigt. Nogle højttalere kan også give dig mulighed for at justere lydbalancen mellem højttalerne eller oprette forskellige lydzoner i dit hjem, så du kan have forskellige lydstemninger i forskellige rum.

Det er vigtigt at bemærke, at selvom du kan parre flere højtalere sammen, er lydkvaliteten og den samlede lydoplevelse stadig afhængig af kvaliteten af de enkelte højttalere. Hvis du parer højttalere af forskellige mærker eller modeller sammen, kan der være forskelle i lydstyrke, tonekvalitet eller forsinkelse mellem højttalerne. Derfor kan det være en god idé at vælge højttalere fra samme serie eller producent, hvis du ønsker at parre dem sammen.

Samlet set kan parre flere bluetooth højtalere sammen være en fantastisk måde at forbedre lydoplevelsen på og skabe en mere immersiv lyd i dit hjem eller til fester. Det giver dig mulighed for at fylde rummet med musik og nyde en mere fyldig og dynamisk lyd.

Der er flere fordele ved at bruge en Bluetooth-højtaler i stedet for almindelige højtalere.

Først og fremmest er en Bluetooth-højtaler trådløs, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om ledninger eller kabler. Dette giver dig mulighed for at placere højtaleren hvor som helst i dit hjem eller på farten, uden at skulle tænke på begrænsninger i forhold til kabellængder. Du kan nemt flytte den fra værelse til værelse eller endda tage den med dig på picnic eller stranden.

En anden fordel ved Bluetooth-højtalere er deres nemme tilslutning til enheder som smartphones, tablets eller computere. Du behøver ikke at have teknisk viden eller bekymre dig om komplicerede installationsprocesser. Du skal blot parre din enhed med højtaleren via Bluetooth, og du er klar til at spille din yndlingsmusik eller lytte til dine podcasts. Dette gør Bluetooth-højtalere meget brugervenlige og praktiske.

Bluetooth-højtalere er også kendt for deres bærbare design. De fleste modeller er kompakte og lette, hvilket gør dem lette at transportere. Du kan tage dem med dig på rejser, campingture eller bare have dem med i tasken, når du besøger venner. Denne bærbarhed giver dig mulighed for at nyde din musikoplevelse overalt, hvor du går.

En anden fordel ved Bluetooth-højtalere er deres alsidighed. Mange modeller er vandtætte eller stænktætte, hvilket gør dem ideelle til brug i badeværelset, ved poolen eller andre våde omgivelser. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at beskadige højtaleren, hvis den bliver udsat for vand eller fugt.

Endelig tilbyder Bluetooth-højtalere ofte en imponerende lydkvalitet, der kan konkurrere med almindelige højtalere. Selvom de måske ikke er i stand til at levere samme kraft og bas som større højtalere, er de stadig i stand til at levere en fyldig og klar lyd. Dette gør dem velegnede til både musikafspilning og brug som en erstatning for almindelige højtalere under fester eller sociale begivenheder.

I sidste ende giver Bluetooth-højtalere en praktisk, bærbar og nem måde at nyde musik på, uanset hvor du befinder dig. Deres trådløse funktionalitet og brugervenlige tilslutning gør dem ideelle til alle, der ønsker at nyde deres yndlingsmusik uden besvær og begrænsninger.

Ja, der findes absolut vandtætte og stødsikre bluetooth-højtalere på markedet i dag. Disse højtalere er specielt designet til at kunne modstå vand og stød, hvilket gør dem ideelle til udendørs brug eller til brug i områder, hvor der er risiko for vandspild eller fald.

Vandtætte bluetooth-højtalere er normalt IPX7 eller IPX8 certificerede, hvilket betyder, at de kan holdes nedsænket i vand i en vis tid uden at tage skade. Dette gør dem perfekte til brug ved poolen, på stranden eller endda i bruseren. De er normalt også støvtætte, så de kan bruges i områder med meget støv eller snavs.

Stødsikre bluetooth-højtalere er designet til at kunne modstå fald og stød uden at tage skade. De har normalt en robust og holdbar konstruktion med støddæmpende materialer og beskyttende kabinetter, der beskytter højttalerne mod uheldige hændelser. Disse højtalere er perfekte til udendørs eventyr, camping eller bare til brug i områder, hvor der er risiko for at tabe eller støde ind i højttaleren.

Nogle af disse vandtætte og stødsikre bluetooth-højtalere har også andre nyttige funktioner som indbygget mikrofon til håndfri opkald, lang batterilevetid, mulighed for at oplade andre enheder via USB-porten og endda muligheden for at forbinde flere højtalere sammen for at skabe et større lydområde.

Det er vigtigt at bemærke, at selvom disse højtalere er vandtætte og stødsikre, er det stadig vigtigt at følge producentens instruktioner og anbefalinger for at opretholde deres vandtætte og stødsikre egenskaber. Det anbefales også at undgå at udsætte højttaleren for ekstreme forhold, som f.eks. dykkning i dybt vand eller at tabe den fra store højder, da dette kan overstige dens designbegrænsninger.

I alt, hvis du leder efter en bluetooth-højttaler, der kan modstå vand og stød, er der bestemt mange muligheder at vælge imellem på markedet i dag. Disse højtalere giver dig mulighed for at nyde musik og lydoplevelser, uanset hvor du er, uden at skulle bekymre dig om vand eller stød.

Ja, du kan helt sikkert bruge en Bluetooth-højtaler til at besvare opkald eller bruge den som en højttalertelefon. Bluetooth-højtalere er ikke kun beregnet til at afspille musik eller lytte til lyd, de kan også fungere som en praktisk håndfri enhed til at besvare og foretage opkald.

For at bruge en Bluetooth-højtaler som en højttalertelefon skal du først parre den med din mobiltelefon eller enhed, der understøtter Bluetooth. Når de er parret, kan du bruge højttaleren til at besvare opkald via knapperne på højttaleren eller ved at trykke på en dedikeret "svar" -knap, hvis den har en. Når du besvarer et opkald, vil lyden fra opkaldet blive afspillet gennem højttaleren, og du kan tale ind i den indbyggede mikrofon på højttaleren. Dette gør det muligt for dig at have en samtale uden at skulle holde din telefon op til øret.

Det er vigtigt at bemærke, at kvaliteten af lyden og samtalen kan variere afhængigt af den specifikke Bluetooth-højtaler, du bruger. Nogle højtalere har avancerede mikrofonteknologier, der sikrer krystalklar lyd under samtaler, mens andre måske ikke er så gode til at opfange din stemme tydeligt. Derfor er det altid en god idé at læse anmeldelser eller undersøge specifikationerne for den Bluetooth-højtaler, du overvejer, for at sikre, at den opfylder dine behov som en højttalertelefon.

Der kan også være nogle begrænsninger i forhold til funktionaliteten af højttalertelefonen. Nogle Bluetooth-højtalere understøtter ikke eksempelvis funktioner som opkaldsviderekobling eller stemmeaktivering af opkald. Det er derfor vigtigt at læse produktbeskrivelser og specifikationer nøje for at sikre, at den Bluetooth-højtaler, du vælger, opfylder dine specifikke krav til en højttalertelefon.

Alt i alt, hvis du har brug for en praktisk og handsfree måde at besvare opkald på, kan du helt sikkert bruge en Bluetooth-højtaler som en højttalertelefon. Sørg dog for at vælge en højttaler, der opfylder dine krav og forventninger til lydkvalitet, mikrofonpræstation og funktionalitet.

For at parre en Bluetooth-højtaler med en enhed som f.eks. en smartphone eller en computer, skal du følge disse trin:

1. Tænd for din Bluetooth-højtaler og sørg for, at den er i parings- eller tilslutningstilstand. Dette kan variere afhængigt af højtalerens mærke og model, så tjek brugermanualen for specifikke instruktioner.

2. Gå til indstillingerne på din enhed (f.eks. smartphone eller computer) og åbn Bluetooth-indstillingerne. Dette kan normalt findes i menuen "Trådløs og netværk" eller "Bluetooth og andre enheder".

3. Aktivér Bluetooth-funktionen på din enhed, hvis den ikke allerede er aktiveret. Dette gøres normalt ved at trykke på en knap eller skifte i Bluetooth-indstillingerne.

4. Din enhed vil nu søge efter tilgængelige Bluetooth-enheder i nærheden. Når din Bluetooth-højtaler vises på listen over enheder, skal du trykke på den for at parre den.

5. Din enhed vil bede om tilladelse til at oprette forbindelse til Bluetooth-højtaleren. Accepter denne anmodning for at fortsætte paringsprocessen.

6. Nogle gange vil du blive bedt om at indtaste en PIN-kode for at fuldføre paringen. PIN-koden kan findes i brugermanualen til din Bluetooth-højtaler eller kan være en standardkode som f.eks. "0000" eller "1234".

7. Når paringen er fuldført, vil din enhed vise en bekræftelse, og du vil kunne se, at Bluetooth-højtaleren er blevet tilføjet til listen over tilsluttede enheder.

8. Nu kan du afspille lyd fra din enhed, og det vil blive afspillet gennem Bluetooth-højtaleren.

Det er vigtigt at bemærke, at disse trin kan variere lidt afhængigt af den specifikke enhed, du bruger, samt afhængigt af operativsystemet (f.eks. iOS, Android, Windows) og versionen af ​​denne enhed. Derfor kan det være en god idé at konsultere enhedens brugermanual eller producentens hjemmeside for yderligere instruktioner, hvis du oplever problemer eller har behov for mere specifik vejledning.

Find det du mangler på bluetooth-højtaler.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 208 produkter fra mere end 53 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 443 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-03-28 10:38:20.

208
Produkter
20
Brands
53
Forhandlere
443
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.